tisdag 20 september 2011

Det går långsamt framåt med isländska tröjan

Jag har ju inte varit jättaktiv på min blogg på senaste men den är i allra högsta grad rullande. Det är bara det att jag har varit så upptagen med att starta upp webshopen och få till sidan.
Väldigt lite har det blivit stickat och jag längtar tills jag kan få sitta och sticka långa pass igen.
Det är så mycket jag vill göra. Får idéer varje dag nästan på saker jag vill göra. Tänk om man bara hade mer tid.
Tiden bara rinner iväg. Tänk när man var ung och gick i skolan, då tyckte jag tiden gick så långsamt, så långsamt. Iallafall jämfört med nu. Då undrade man vad man skulle hitta på. Nu undrar jag när jag ska hinne med allt och när jag får tid till att inte göra någonting (om 15 år eller så kanske när barnen är ädre).
Iallafall så är det inte allt för långt kvar på den senaste tröjan jag stickar i 3 trådar plötulopi. Det är nu bara mönstret kvar. Sen ska jag förstås bestämma om det blir dragkedja eller knappar.
Så här ser arbetet ut just nu:2 kommentarer:

  1. Jaaa, vad skoj att hitta igen dig igen. Fast jag kanske borde skriva din blogg. Satt och surfade runt för ca ett år sedan och hamnade på din blogg. Minns givetvis inte vad den hette. Men nu ska jag spara i mina bokmärken. Jag gillade dina stickbilder. Jag har alltid varit svag för islandströjor. Kul att du mixar moderna mönster med denna gamla teknik.

    SvaraRadera
  2. Kul att du hittade tebax :)

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar

Populära inlägg