torsdag 29 januari 2009

Stickad lapptäcks-liknande filt och egen stickad tröja klar plus arbeten på G!

Nu var det ett tag sedan jag blev klar med filten som jag hållit på med så himla länge. Den blev inte så jättebra tyvärr. Inte som jag hade förväntat mig iallafall, vilket var synd. Den blev så skrynklig, rutorna blev så himla skrynkliga fast jag nålade ut dom. Rätt ok är den iallafall. Fina färger är det. Här kommer en bild:Olivia har fått haft den ibland som täcke när hon sover i soffan.
Men innan filten blev klar blev jag klar med den grönmelerade tröjan som jag stickade. Jag hittade ju på den själv. Nu måste jag bara skriva ner mönstret. Jag har förstås antecknat vad jag gjort. Den blev en sån där lång modell. Jag gillar när dom går över rumpan. Jag skulle kunna haft den när jag var gravid. Då hade den varit till midjan kanske.
Jag ville dock inte stå modell i den eftersom jag har en liten mage kvar sedan födseln av Olivia och det är en riktigt tight modell. Får vänta med att använda den tror jag. Jag fotade den upphängd på en galge istället. Här kommer en bild:Sedan stickar jag också på en bebisklänning. Men jag har inte kommit långt, nej nej. Jag började om 2 ggr eftersom första gångne blev den för stor. Så jag började med en storlek mindre istället. Andra gången blev mönstret i början fel så det var bara att repa upp igen.
Vi får se hur det går. Just nu håller jag på med ett mellanprojekt. Ett projekt som kom emellan. Det är en present som kommer bli klar nu i helgen tänkte jag. För den måste skickas på måndag eller tisdag.
Det är en isländsk grej. Jag lägger upp en bild på den nästa fredag då den har kommit fram till destinationen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar

Populära inlägg