fredag 25 juni 2010

Jag är gravid och har mått för dåligt för att sticka

Ja, jag tyckte det var dags att berätta nu. Det har gått 13v och 2dagar på min graviditet. Jag mådde riktigt dåligt från v6 och har inte stickat nåt sen dess. Har mått konstant illa, gått ner i vikt. Inte kunnat äta så mycket och varit extremt trött. Gått och lagt mig vid 8 tiden på kvällen varje dag.
Men nu har jag äntligen börjat må bättre.
Inte lika trött och jag har till och med tagit upp stickorna. Eller jag tog faktiskt upp virknålen och fortsatte virka lite på en filt som jag började med för länge sen.
Så nu ska jag nog börja bli lite mer aktiv med stickningen igen.
Det var så konstigt. Jag kunde inte ens titta på garnerna, dom fick mig att må illa. Allt fick mig att må illa.
Men det blir bättre och bättre. Jag är äntligen inne i andra trimestern som ska vara den bästa. Och det vet jag ju sen sist eftersom detta är min andra graviditet.

Hoppas det blir en pojke så jag får sticka ett par pojkgrejer. Men en flicka är lika bra det för då blir ju Olivia säkert bästa kompis med sin lillasyster. Vi får se.

3 kommentarer:

 1. Men åh vad roligt!! :D Grattis!! Hoppas att allt är fint på Island!

  SvaraRadera
 2. Hittade din fina blogg via en annan.. Grattis till babyn. Illamående har jag också haft, då jag väntade grabben. Trodde min sista stund var kommen... :) Men, det gick över efter några månader. Tur det!
  Fina tröjor. Älskar Islandströjor, och skulle vilja ha en egen. Island verkar också vara ett fint land, och så finns där islandshästar, som jag också ÄLSKAR!

  Mvh/Ewa

  SvaraRadera
 3. Ååååhhh! Lycka till! Jätteskoj!
  Har fått hem garn till min första islandströja, och ska börja sticka den snart, har inte riktigt bestämt vilket mönster jag ska göra ännu, funderar på din vitsippa!
  Kram

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar

Gadgeten innehöll ett fel

Populära inlägg